Cupping massage

Cupping komt uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt al eeuwenlang gebruikt om blokkades in het lichaam op te heffen. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van cups waarbij de huid vacuüm wordt gezogen. Cupping Massage is een erg goede manier om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Naast het behandelen van pijnlijke plekken in het lichaam kan cupping ook helpen bij cellulite. Cellulite is namelijk een afvalophoping die het bindweefsel onder de huid verstoord. De afvalophopingen zorgen voor een soort sinaasappelhuid uiterlijk. Cupping zorgt er voor dat het verwijderen van zowel vocht als vet uit de vetcellen makkelijker wordt voor het lichaam. Daarnaast wordt er door deze behandeling elastine en collageen aangemaakt in de huid die de stevigheid van de huid bevordert. De goede doorbloeding die voortkomt uit de masserende beweging zorgt ervoor dat de aanwezige afvalophoping wordt vermindert en de huid een strakker en steviger uiterlijk krijgt.

Cupping massage tegen cellulite kan het best worden toegepast in kuurverband. Voor een optimaal resultaat adviseer ik 5 behandelingen 1 keer per week.

Kijk hier voor de tarieven