De praktijk

Welkom bij Massagepraktijk Woutersen, het massage-adres in Voorthuizen voor sport- en ontspanningsmassages

Mijn naais Jodi Woutersen en op 1 oktober 2018 ben ik in Voorthuizen gestart met mijn eigen massagepraktijk. Mijn massagecarrière is begonnen in Emst, bij wellnessresort de Veluwse Bron waar ik me in 2010 ben gaan verdiepen in diverse wellnessmassages. Omdat ik daar veel voldoening van kreeg ben ik in 2011 bij het opleidingscentrum van de Veluwse Bron, het WellnessInstituut,  de opleiding tot NGS sportmasseur gaan volgen waarvoor ik in 2012 mijn diploma in ontvangst mocht nemen. Niet lang daarna werd mij gevraagd of ik samen met een collega de gehele organisatie van het WellnessInstituut op me wilde nemen. Deze ontzettende leuke uitdaging ben ik aangegaan en we zijn uitgegroeid tot één van de grootste massage opleidingsinstituten van Nederland waar ik nog steeds met veel plezier werk en we jaarlijks tientallen gediplomeerd NGS masseurs opleiden.

Daarnaast ben ik me in 2020 gaan verdiepen in gezonde voeding en leefstijl en mag ik mij ook gediplomeerd voedingsdeskundige noemen

In mijn  praktijk kun je terecht voor een goede sportmassage, een overheerlijke ontspanningsmassage of  een persoonlijk voedings- en leefstijladvies.

Nieuwsgierig geworden? Toe aan ontspanning? Kijk snel verder op mijn website en kies de behandeling die bij je past. Dan hoop ik jou binnenkort te mogen begroeten in mijn praktijk aan de Klompenmakerslaan 36 Voorthuizen.