Voedingsadvies

In mijn praktijk kun je nu ook terecht voor een deskundig voedingsadvies.

Onlangs heb ik mijn diploma behaald als voedingsdeskundige en wil ik mij naast masseren gaan richten op de basis van onze gezondheid:  goede voeding. 

“Voeding is een essentieel onderdeel van ons leven. Voedingsadvies kan altijd slechts een deel zijn van een groter concept, dat rekening houdt met de verschillende aspecten van een bepaalde leefstijl. Voorwaarde voor het succes van een goede advisering is de eigen verantwoordelijkheid van de betrokkene. Daar hoort bij dat deze zich bewust op een gezonde leefstijl richt.”

Onze advisering moet daarom vooral gericht zijn op preventieve gezondheidszorg. Deze preventieve gezondheidszorg begint bij  Voeding, bewegen en slaap. Dat zijn de pijlers van een gezonde leefstijl. Ook als je ziek bent of bent geweest. Een gezonde leefstijl helpt bij een sneller herstel en vermindert de kans op aandoeningen zoals overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes type 2.

Ben jij toe aan een gezonde leefstijl en heb je hulp nodig om inzicht te krijgen in je voedingspatroon? Neem dan contact met mij op zodat we samen kunnen gaan werken aan een gezonde switch voor een blijvend  resultaat. 

Klik HIER voor het contactformulier.